English Azari Arabic

بهداشت مواد غذايي و تغذيه در سفر

دستمال خود را بطور مرتب با آب وصابون بشوئيد و از مصرف مواد و فرآوردهاي لبني خودداري نمائيد مگر اينكه از پاستوريزه بودن آن اطمينان حاصل نمائيد...

1- دستمال خود را بطور مرتب با آب وصابون بشوئيد.
2- از خريد خودداري نمائيد.
3- از مصرف مواد و فرآوردهاي لبني خودداري نمائيد مگر اينكه از پاستوريزه بودن آن اطمينان حاصل نمائيد.
4- از خوردن غذا در رستوران ها ومحل هاي فروش بين راهي غير مطمئن پرهيز نمائيد.
5- از خوردن غذاهاي پرنمك وشور وپر پروتئين كه موجب تشنگي مي شود خودداري نمائيد.
6- از خوردن غذاهاي پرچرپ وپرادويه نفاخ وغذاهاي مانده ومشكوك به آلودگي پرهيز نمائيد.
7- از آب هاي بسته بندي شده ومطمئن استفاده نمائيد.
8- از مصرف چاي وقهوه كه حاوي كافين است وموجب افزايش ضربان قلب وبي قراري در حين مسافرت هاي هوايي است خودداري نمائيد.
9- در طول پرواز هر ساعت حداقل يك ليوان آب بنوشيد.
10- بهتر است از مواد غذايي كه زياد دستكاري مي شوند ويا براي پخت آنها از حرارت زياد وپخت طولاني استفاده نشده ( مانند كباب كوبيده) خودداري نمائيد.
11- از غذاهاي با ريسك بالا مثل ميگو ، مرغ كنتاكي ، سالاد الويه ، سوسيس وكالباس وهمبرگر در طول سفر خودداري نمائيد.
12- در طول سفر از نوشيدني هاي گرم مثل چاي كم رنگ همراه با آب ليمو ويا آب ميوه هاي بسته بندي شده استفاده نمائيد.
13- اگر امكان شستشو وضدعفوني ميوه ها وسبزيجات وجود ندارد بهتر است از خوردن آنها خودداري نمائيد.
اگر امكان نگهداري مواد فاسد شدني وجود ندارد نبايد به تعداد زياد از آنها خريداري ئنگهداري شود.
غذاهاي خياباني بعنوان مهمترين مواد غذايي ايجاد كننده مسمويت شناخته شده اند از مصرف آنها جداًخودداري شود.


تاریخ انتشار : 29 / 4 / 1392 | بازدید : 2923